Ana içeriğe atla

Sitenizin Woorank Değerlerini Hesaplattınız Mı ?


İnternette elbetteki Türkçe site analiz kaynaklarından yardım alıp sitemizi test etme girişimleri yapabiliyoruz , fakat bu bizim için yeterli midir ? Eğer yaptığımız işlerde önde olmak istiyorsak , birilerinin önüne geçmek ve fark yaratmak istiyorsak yalnız 1 gazete okumamak gerek. Burada gazeteden kastımız sitemize dair kullandığımız site analiz araçları oluyor :) İnternette Türkçe olduğu gibi , ingilizce ve tam detaylı ölçüm yapan birçok site analiz aracına rastlayabilirsiniz. Peki bunun kaçını kullanıyorsunuz ?

Bugün sizlere SosyoSultan ekibi olarak tanıtacağımız , hem sitenizin tüm özelliklerini , iyi yönlerini kötü yönlerini , mobil görünümlerini , seo ayarlarını , link çıkışlarını , hit değerlerini , Google’nin gözündeki değeri , kullanılan kodlama teknolojilerine kadar daha birçok sitenizle ilgili elementi görmenizi sağlayacak Woorankolacak. Türk analiz araçlarının sistemlerine genel olarak baktığımızda , ufak fonksiyonlarla bulunabilen hatta kendimizin bile bakmaya pek zorlanmadığı genelde yarışmalarda veya üşengeçliğimizin bir bahanesi olarak kullanabileceğimiz site  araçlarını görürüz :)  Ve bu araçlar oldukça basit olmasına rağmen ciddi manada Türkiye içerisinde ün yapmışlardır.

Herhangi bir Webmaster , eğer sitesine ciddi manada değer veriyorsa mutlaka ve mutlaka yabancı kaynakları , yabancı araçları , yabancı forumları da gezmeli , test etmeli ve kendisine uygun bulduklarını kullanmalı.Woorank ile beraber sitenizin tüm detaylı analizini yaparak eksikleri giderebilir , hata değerinizi azaltabilirsiniz.Woorank değer hesaplamada Sosyal Medya ağı olup olmadığına dair bir puanlama bile mevcut iken ne kadar detaylı bir puanlama , ne kadar yüksek bir puan alabileceğinizi siz düşünün :)

Not : Woorank ücretsiz bir uygulama değildir , yalnızca 1 site test etme şansınız vardır ardından ücretli modda çalışmaya başlar , o bakımdan tek bir sitenizi kontrol ettirmenizde fayda vardır.

Bol şans !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Metin2 Ticaret Hilesi 2014 TR-PVP

Merhaba, arkadaşlar bugün sizlere ticaret hilesini tanıtıcam hileyi öncelikle indirip metin2 nin içine atıyoruz sonra ticaret.exe'yi açıp hilemizi kullanıyoruz.

Forum Sitelerinde Vakit Geçirmek Neden Önemlidir ?

Genelde özellikle Sosyal Medya araçlarının çıkmasıyla beraber sohbet , genel tarzdaki forumların eskisi gibi rağbet görmediğini fakat özellikle herhangi bir sektörde dayanışma ortamı sağlayan veya sektördeki uzmanları , amatörleri herkesi biraraya toplayan forumların bu tür durumlardan fazla etkilenmediğini görüyoruz. Özellikle herhangi bir sektörde ilk adımı atacak ” Acemi ” diye hitap edilen kitlenin forumlarda vakit geçirmesinin , aktif olarak boy göstermesinin ne kadar yararlı olacağından bahsedeceğiz bugün sizlere. Sektörel forumların neredeyse hepsi kendi sektörü , konusu dışındaki kategorilere kolay kolay sahip olmayan , o işte yoğunlaşmış ve o işte yoğunlaşan insanları biraraya toplamış forumlardır. Örneğin herhangi bir oyun forumunda bulunarak , vakit geçirerek konulara cevap yazıp , kendi sorunlarınızla ilgili konular açarak kendinizi geliştirebilir veyahut başka türdeki forumlarda da ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle sektörel yöndeki forumlar herhangi birine şunl